Koedijkerstraat 33

1823 CR Alkmaar

072 512 70 87

Voor persoonlijk advies

Di - Za: 9:00u - 18:00u

Bezoek óók op afspraak

Wel de lusten, niet de kwasten

Volop genieten zonder zorgen

Met een gerust hart het water op, dat wilt toch iedereen? Onze monteur zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken tijdens uw tocht. U bent bij ons aan het juiste adres voor een onderhoudsbeurt tegen een scherpe prijs. Ook voor in- of ombouw zijn wij u graag van dienst.

Wij zorgen dat uw boot & motor
in topconditie blijven

Met meer dan 15 jaar ervaring, is alle kennis in huis...

Bij Temming Watersport hebben wij met 15 jaar ervaring alle kennis in huis om uw boot en motor in topconditie te houden. Met de nieuwste technieken hebben wij zelfs de mogelijkheid om uw buitenboordmotor uit te lezen en snel te zien waar het eventuele mankement zich bevindt.

Al onze prijzen zijn exclusief materiaalkosten en meerwerk. Mochten de kosten onverwacht toch wat hoger uitvallen, dan nemen we altijd eerst even contact met u op.

IMG_4593
IMG_4582
IMG_4557
IMG_4601

Onderhoud tijdens de winterstalling?

Bij Temmig Watersport zeggen wij altijd “Wel de lusten, niet de kwasten”. Wilt u ieder jaar zonder zorgen direct kunnen genieten van de watersport?

Wij bieden u de mogelijkheid om tijdens de winterstalling uw motor te voorzien van een onderhoudsbeurt of uw boot volledig schoon te maken zodat u het nieuwe vaarseizoen fris kunt beginnen.

Natuurlijk is de winter ook dé perfecte tijd om uw boot te voorzien van fraaie upgrades zoals een radio, claxon, of andere leuke extra’s. Ook dit kunnen wij voor u realiseren tegen scherpe combiprijzen.

Openingstijden

Van maandag tot vrijdag:
09:00 – 18:00

Zaterdag:
09:00 – 17:00