Sloepen in alle soorten en maten

Comfortabel, kwalitatief en onderhoudsvrij

Bij Temming Watersport beschikken wij over een breed assortiment sloepen. Wij helpen u graag bij het vinden van de sloep welke bij uw wensen aan sluit.

Ons assortiment sloepen

Zet uw koers met één van de plezierboten uit de vloot Temming Watersport

Sunrise sloepen

Comfortabele, sportieve & onderhoudsvrije sloepen.Doordat Sunrise Boten onderhoudsarm zijn zeggen wij: “wel de lusten, niet de kwasten”. Deze rugsteun is de hoogste uit zijn klasse en biedt een ongekend vaarcomfort .

binnenkant_waeghals-o1myjy357hooejnyi9d7pcb2hmspodlvf51y5a3rus

Waeghals sloepen

Alkmaarse sloepen met een knipoog naar de Waagtoren. Comfortabele familie boten voor een verrassend scherpe prijs. Comfortabel en compleet afgemonteerd en naar eigen wens samen te stellen.

namare-sloep

Namare sloepen

Design sloepen tegen een betaalbare prijs. Deze sloepen worden compleet afgemonteerd en zijn standaard al voorzien van vele extra's. Door de stabiliteit van de boot bent u verzekerd van welverdiende ontspanning op het water.

Openingstijden

Van maandag tot vrijdag:
09:00 – 18:00

Zaterdag:
09:00 – 17:00

Graag even uw aandacht

Maatregelen coronavirus

Met de huidige situatie rondom het coronavirus zijn we genoodzaakt onze verantwoordelijkheid te nemen en willen we u graag informeren over de volgende richtlijnen bij een bezoek aan onze winkel.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en informeren u graag over onze extra maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.