Koedijkerstraat 33

1823 CR Alkmaar

072 512 70 87

Voor persoonlijk advies

Di - Za: 9:00u - 18:00u

Bezoek óók op afspraak

Sloepen in alle soorten en maten

Comfortabel, kwalitatief en onderhoudsvrij

Bij Temming Watersport beschikken wij over een breed assortiment sloepen. Wij helpen u graag bij het vinden van de sloep welke bij uw wensen aan sluit.

Ons assortiment sloepen

Zet uw koers met één van de plezierboten uit de vloot Temming Watersport

Sunrise sloepen

Comfortabele, sportieve & onderhoudsvrije sloepen.Doordat Sunrise Boten onderhoudsarm zijn zeggen wij: “wel de lusten, niet de kwasten”. Deze rugsteun is de hoogste uit zijn klasse en biedt een ongekend vaarcomfort .

Oud Huijzer 616 tender

Oud Huijzer sloepen

De Oud Huijzer sloepen en tenders worden geheel met de handgebouwd. De kussensets en cabrioletkappen worden vervaardigd van hoogwaardige, slijtvaste en waterbestendige Sunbrella-stoffen, terwijl het polyether in de kussens een zeer hoog soortelijk gewicht heeft.

Topcraft

Topcraft sloepen

De ontwikkeling van de nieuwe modellen doet Topcraft geheel zelf. De kwaliteit wordt constant gecontroleerd zodat u uw boot vele tientallen jaren zonder problemen kunt gebruiken. Topcraft staat bekend om zijn hoogwaardige afwerking, innovatieve ruime indelingen en dat tegen aantrekkelijke prijzen.

Gentle 590

Gentle sloepen

Italiaans design op z'n Alkmaars. Een Gentle is bij uitstek geschikt voor de Nederlandse wateren. Compact, en voorzien van alle gemakken.. Compleet afgemonteerd met Ultraflex stuur en schakelsysteem.

Lago Amore 595 tender

Lago amore sloepen

Met een aantal lengtematen en verschillende indelingen vormt Lago Amore een serie waarmee iedere sloepvaarder de boot die het best past kan vinden. De importlijn heeft in plaats van één model te vergroten of verkleinen, alle modellen een eigen identiteit gegeven.

$_86 (9)

Liberty sloepen

Strak design, en zeer comfortabel. Dat kenmerkt de huidige boten uit de Liberty lijn. Voldoende opbergruimte en maximaal vaarcomfort. Rijk uit te rusten met verschillende opties die uw vaarbeleving compleet maken.

AKTIE.......Nu tijdelijk een gratis sub bij één van onze geselecteerde sloepen!*

Temming watersport heeft nu deze prachtige sups en een uniek aanbod voor u! Bij aanschaf van bepaalde sloepen krijgt u er een gratis sup inclusief tas en toebehoren bij! Leuk voor als u in de zomer gaat varen met uw eigen sloep. Leuk voor uzelf of misschien voor uw kinderen, kleinkinderen, nichtjes en neefjes. *Vraag naar de voorwaarden en de geselecteerde sloepen in de winkel. Losse verkoopprijs van €330,- voor €295,- inclusief peddel, plakset, pomp, luxe rugzak, afneembare vinnen en lifeline. Tot gauw in onze winkel!

Openingstijden

Van maandag tot vrijdag:
09:00 – 18:00

Zaterdag:
09:00 – 17:00