nieuw in nederland

Stabiele & extra complete design sloepen

Namere sloepen zijn de allernieuwste designsloepen binnen ons assortiment. Stabilitiet en vaarcomfort komen hier op de eerste plaats. Daarbij zijn deze sloepen ook voorzien van de nodige extra’s.

Impressie van Namare

De nieuwste designsloepen zijn comfortabel, stabiel en zien er prachtig uit

Ons assortiment namare sloepen

Namare 485 S

Het allereerste maar misschien wel meest chique model uit de Namare vloot. Deze Namare 485 S beschikt over een stuurinrichting welke tevens over een ruim opbergvak beschikt. Het design van deze sloep maakt de boot een genot om te zien en te bevaren.

Namare 485 Q

Een nét iets andere uitvoering dan de 485 Q. Deze Namare sloep biedt een ruim middenconsole en comfortabele rondzit en mogelijkheid tot zonnedek zodat u gegarandeerd zult genieten op het water. Door de strakke romp is de sloep zeer stabiel voor zijn maatklasse.

Namare 560 Q

De Namare 560 Q is ons grootste model binnen de Namare vloot. Een sportieve designsloep met een diepe kuip wat voor een optimaal vaarcomfort zorgt. Deze sloep is geschikt voor een maximaal motorvermogen van 80pk! Een absolute topper.

Openingstijden

Van maandag tot vrijdag:
09:00 – 18:00

Zaterdag:
09:00 – 17:00

Graag even uw aandacht

Maatregelen coronavirus

Met de huidige situatie rondom het coronavirus zijn we genoodzaakt onze verantwoordelijkheid te nemen en willen we u graag informeren over de volgende richtlijnen bij een bezoek aan onze winkel.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en informeren u graag over onze extra maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.