Koedijkerstraat 33

1823 CR Alkmaar

072 512 70 87

Voor persoonlijk advies

Di - Za: 9:00u - 18:00u

Bezoek óók op afspraak

MAAK KENNIS MET SUNRISE Boten.

Comfortabele, sportieve & onderhoudsarme sloepen

Sunrise Boten zijn gemaakt van hoogwaardig polyester en kunnen voorzien worden van een kabelaring, luxe kussenset en diverse eigentijdse accessoires. U heeft de mogelijkheid de sloep geheel eigen te maken. Doordat Sunrise Boten onderhoudsarm zijn zeggen wij: “wel de lusten, niet de kwasten”.

Impressie van sunrise

Zet uw koers met één van de plezierboten uit de vloot van Sunrise Boten.

sfeerimpressie foto's

Kwalitatief, een hoog vaarcomfort en een verbluffende uitstraling. Dat is waar Sunrise Boten voor staat.

Bekend van RTL Vaart

Epco Ongering legt u in deze korte video uit welk comfort onze Sunrise sloep met zich mee brengt.

Ontdek sunrise boten

Comfortabel, sportief en kwaliteit

Naast de hoge kwaliteit afwerking en de vele accessoires staat Sunrise bekent om nog wat anders. Namelijk het comfort en de vaareigenschappen.! Door de hoge rugsteun en diepe kuip zit u als een vorst op het water. En door de strakke rompvorm zijn de Sunrise 430 en 500 ook zeer goed snel te bevaren. Zo is de Sunrise 500 zelfs uit te rusten tot een 60pk.

Ons assortiment sunrise sloepen

Sunrise 250

De Sunrise 250 is een prachtig klassieke bij- of roeiboot. Door de boot met een kabelaring uit te rusten, wordt de klassieke uitstraling nog eens extra benadrukt. Optioneel zijn roeiriemen, hijsogen en verschillende accessoires verkrijgbaar.

Sunrise 380

De Sunrise 380, een klein formaat maar grote allure.
De Sunrise 380 heeft als een van de weinigen in deze maat een rondzit en veel beenruimte. Door de optimale lengte en rompvorm is deze boot ook elektrisch zeer goed te bevaren.

Sunrise 430 Classic

De Sunrise 430 Classic is de grotere broer van de Sunrise 380. Deze sloep beschikt over een stuurkolom, hoge rugsteun en is uit te rusten met vele extra’s. Door de stabiliteit van deze boot in combinatie met het comfort bent u verzekerd van plezier en ontspanning.

Sunrise 430 black edition

De Sunrise 430 heeft in zijn klasse een uitmuntende vaarkwaliteit en biedt door zijn riante rondzit plaats aan maar liefst 9 personen. Comfortabel en sportief tegelijk, met veel beenruimte en een middenconsole. Een absoluut plaatje om te zien. De Black Edition is de kers op de taart met vele extra’s.

Sunrise 500 classic

De Sunrise 500 is waarschijnlijk de stabielste boot in zijn maatklasse en de boot met de hoogste rugsteun. Vaarcomfort is waar deze boot om bekent staat. Door de hoge rugsteun en de hoge mate aan beenruimte is deze boot ook uitermate geschikt voor langere mensen.

Sunrise 500 Black Edition

De Sunrise 500 is waarschijnlijk de stabielste boot in zijn maatklasse en de boot met de hoogste rugsteun. Vaarcomfort is waar deze boot om bekent staat. Door de hoge rugsteun en de hoge mate aan beenruimte is deze boot ook uitermate geschikt voor langere mensen.

20210528_134426

Sunrise 650 TEnder

De nieuwste boot in de Sunrise lijn.
De Sunrise 650 Tender. Varen in stijl en met een hoog niveau van comfort. Door het strakke onderwaterschip is de Sunrise 650 ook zeer goed met zwaardere motorisering te bevaren zonder in te leveren op vaareigenschappen.

Nieuw in ons assortiment:
De Sunrise 650

We hebben u bijna 10 jaar een geweldige vloot van Sunrise aan kunnen bieden en we vonden het tijd voor een uitbreiding.

Vanaf begin 2019 is bij ons de Sunrise 650 te bestellen! Een prachtig exemplaar met meer ruimte en de kwaliteit zoals u van een Sunrise gewend bent.

De Sunrise 650 was afgelopen jaar al op de HISWA te bezichtigen maar u bent van harte welkom om hem nu bij ons in de winkel onder het genot van een kop koffie te komen bekijken.

Sunrise 650

Nu bij ons verkrijgbaar

Vanaf:
€ 19.550,-

Openingstijden

Van maandag tot vrijdag:
09:00 – 18:00

Zaterdag:
09:00 – 17:00