Geen plek om uw boot te stallen?

Temming Watersport.
Wel de lusten, niet de kwasten.

Bij Temming Watersport hebben wij keuze uit diverse mogelijkheden voor het stallen van uw boot. Geen zorgen meer over het stallen van uw boot. U heeft zelfs geen boottrailer nodig. Daarbij heeft u tijdens de winterstalling de mogelijkheid om door ons werkzaamheden aan uw boot te laten verrichten.

Wij ontzorgen ook na het vaarseizoen

Geen eigen trailer nodig, gratis halen en brengen binnen het HAL gebied en de mogelijkheid tot het laten uitvoeren van reparaties en/ of schoonmaakwerkzaamheden.

Geen eigen trailer?

Wij halen en brengen uw boot gratis binnen het HAL gebied.

Zelfs als u geen trailer heeft kunt u bij Temming Watersport terecht voor de winterstalling. Wij hebben diverse plaatsen in de omgeving van Alkmaar vanwaar wij uw boot op onze trailer kunnen vervoeren naar de winterstalling. Komt u van verder? Dat is geen enkel probleem. Tegen een scherp tarief halen en brengen wij ook uw boot.

Onderhoud, reparatie en schoonmaak

Van enkel uw boot stallen tot geheel ontzorgen inclusief onderhoud en schoonmaken van uw boot. Bij Temming Watersport bent u aan het juiste adres.

Een kleine greep uit de opties bij het stallen:

– Onderhoud buitenboordmotor
– Reinigen onderwaterschip
– Reinigen van kuip en of romp
– Polijsten en/ of in de was zetten
– Reinigen kussens
– Reinigen kap of zeil

Compleet winterstallingspakket of enkel uw boot stallen?

Van enkel stallen tot geheel ontzorgen.
Bij Temming Watersport bent u aan het juiste adres.
Wij maken naar aanleiding van uw wensen graag een passende offerte voor u.

Openingstijden

Van maandag tot vrijdag:
09:00 – 18:00

Zaterdag:
09:00 – 17:00

Graag even uw aandacht

Maatregelen coronavirus

Met de huidige situatie rondom het coronavirus zijn we genoodzaakt onze verantwoordelijkheid te nemen en willen we u graag informeren over de volgende richtlijnen bij een bezoek aan onze winkel.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en informeren u graag over onze extra maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.