Met volle kracht vooruit

Buitenboordmotoren

Bij Temming Watersport bent u aan het juiste adres voor uw nieuwe of occasion buitenboordmotor. Wij zijn officieel Honda dealer maar u kunt natuurlijk ook voor vele andere merken zoals Mercury, Tohatsu, en Yamaha bij ons terecht. Onze monteur zorgt dat uw motor altijd in topconditie is.

Buitenboordmotoren

Met een veilig gevoel het water op, dat is wel zo prettig.

Honda buitenboordmotoren

Wij zijn officieel dealer en hebben een compleet assortiment buitenboordmotoren. Een Honda buitenboordmotor is één van de betrouwbaarste buitenboordmotoren en groot favoriet bij vele watersporters, het is tevens de zuinigste motor in zijn klasse. Door de constante innovatie van Honda bent u verzekerd van de nieuwste technieken. Zie ons online assortiment of kom bij ons langs in de winkel.

Halmarine buitenboordmotoren

Nieuw in ons assortiment zijn de Halmarine buitenboordmotoren. Deze krachtpatsers voldoen aan de laatste richtlijnen en zijn voorzien van de nieuwste technieken. Halmarine buitenboordmotoren blinken uit in hun prestaties, duurzaamheid en comfort. Kom bij ons langs in de winkel en laat u overtuigen van deze nieuwe motoren waar wij tevens 2 jaar garantie op geven!

Openingstijden

Van maandag tot vrijdag:
09:00 – 18:00

Zaterdag:
09:00 – 17:00

Graag even uw aandacht

Maatregelen coronavirus

Met de huidige situatie rondom het coronavirus zijn we genoodzaakt onze verantwoordelijkheid te nemen en willen we u graag informeren over de volgende richtlijnen bij een bezoek aan onze winkel.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en informeren u graag over onze extra maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.