Koedijkerstraat 33

1823 CR Alkmaar

072 512 70 87

Voor persoonlijk advies

Di - Za: 9:00u - 18:00u

Bezoek óók op afspraak

Met volle kracht vooruit

Buitenboordmotoren

Bij Temming Watersport bent u aan het juiste adres voor uw nieuwe of occasion buitenboordmotor. Wij zijn officieel Honda dealer maar u kunt natuurlijk ook voor vele andere merken zoals Mercury, Tohatsu, en Yamaha bij ons terecht. Onze monteur zorgt dat uw motor altijd in topconditie is.

Buitenboordmotoren

Met een veilig gevoel het water op, dat is wel zo prettig.

Honda buitenboordmotoren

Wij zijn officieel dealer en hebben een compleet assortiment buitenboordmotoren. Een Honda buitenboordmotor is één van de betrouwbaarste buitenboordmotoren en groot favoriet bij vele watersporters, het is tevens de zuinigste motor in zijn klasse. Door de constante innovatie van Honda bent u verzekerd van de nieuwste technieken. Zie ons online assortiment of kom bij ons langs in de winkel.

Halmarine buitenboordmotoren

Nieuw in ons assortiment zijn de Halmarine buitenboordmotoren. Deze krachtpatsers voldoen aan de laatste richtlijnen en zijn voorzien van de nieuwste technieken. Halmarine buitenboordmotoren blinken uit in hun prestaties, duurzaamheid en comfort. Kom bij ons langs in de winkel en laat u overtuigen van deze nieuwe motoren waar wij tevens 2 jaar garantie op geven!

Openingstijden

Van maandag tot vrijdag:
09:00 – 18:00

Zaterdag:
09:00 – 17:00