Koedijkerstraat 33

1823 CR Alkmaar

072 512 70 87

Voor persoonlijk advies

Di - Vr: 9:00- 18:00 uur
Za: 09:00 - 17:00 uur

Met volle kracht vooruit

Buitenboordmotoren

Bij Temming Watersport bent u aan het juiste adres voor uw nieuwe of tweedehands motor. Als officiël dealer van Honda en Tohatsu  bieden wij hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast kunt u natuurlijk ook voor andere gerenommeerde merken zoals Mercury, Suzuki en Yamaha bij ons terecht. Onze ervaren monteur zorgt ervoor dat uw motor altijd in topconditie verkeert, zodat u zorgeloos kunt genieten van elke vaartocht.

Buitenboordmotoren

Met een veilig gevoel het water op, dat is wel zo prettig.

Honda Marine

Wij zijn officieel dealer en hebben een compleet assortiment buitenboordmotoren. Een Honda buitenboordmotor is één van de betrouwbaarste motoren en groot favoriet bij vele watersporters, het is tevens de zuinigste motor in zijn klasse. Door de constante innovatie van Honda bent u verzekerd van de nieuwste technieken. Zie ons online assortiment of kom bij ons langs in de winkel.

Tohatsu

Tohatsu buitenboordmotoren onderscheiden zich in hun prijs-kwaliteitverhouding. Een krachtige motor, zuinig, en door de zeer jonge leeftijd van dit merk, voorzien van de nieuwste vaartechnieken. Technology, genoemd naar de integratie van eenvoud, interface en kwaliteit, is het resultaat van voortdurende technologische innovatie, gevoed door het streven naar niets minder dan het allerbeste.

Epropulsion spirit 1.0 plus

ePropulsion

"We willen de ervaring van het varen verrijken. Tegelijkertijd willen we een schone, duurzame en milieuvriendelijke omgeving bieden voor het leven in zee en haar omgeving."

Bij ePropulsion werken gepassioneerde mensen. Met hun vaardigheden en technisch vermogen maken zij geweldige producten. Bekijk ons assortiment elektrische motoren of laat u adviseren bij ons in de winkel.

Openingstijden

Van maandag tot vrijdag:
09:00 – 18:00

Zaterdag:
09:00 – 17:00