Koedijkerstraat 33

1823 CR Alkmaar

072 512 70 87

Voor persoonlijk advies

Di - Vr: 9:00- 18:00 uur
Za: 09:00 - 17:00 uur

Hemelvaartsdag geopend van
11:00 - 16:00u

Op zoek naar een nieuwe boottrailer?

Bij Temming Watersport bent u aan het juiste adres.

Bij Temming Watersport hebben wij keuze uit Pega en Itrailers.
Hierdoor kunnen wij u altijd een passende trailer aanbieden.
Of u nu op zoek bent naar een standaard trailer of naar een maatwerktrailer nodig heeft, wij nemen onze tijd om de trailer te vinden welke het beste bij uw wensen aansluit.

Met een gerust hart de weg op

Zet uw koers met één van de boottrailers van Temming Watersport

SH-LINER-scaled-e1688976279484

Pega Trailers

PEGA is een vooraanstaande wereldwijde leverancier van boottrailers met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1955, toen het bedrijf zijn oorsprong vond in Rotterdam. Bij PEGA staat specialisatie centraal, waarbij ze zich toeleggen op de ontwikkeling, fabricage en levering van boottrailers.
Ontdek vandaag nog hoe Temming Watersport en PEGA u kunnen helpen om de juiste boottrailer te vinden, die perfect aansluit bij uw behoeften en verwachtingen.

Itrailer

iTrailers

Welkom bij iTrailer, dé ultieme intelligente boottrailer die is ontworpen om u alle stress uit handen te nemen en uw gemak voorop te stellen. Met een schat aan ervaring in zowel de constructie als het gebruik van boottrailers, streven we er voortdurend naar om te anticiperen op de behoeften van onze klanten en te bieden wat écht belangrijk is. De iTrailer belichaamt innovatie en gebruiksgemak, met een focus op slimme functies die uw ervaring naar een hoger niveau tillen. Ontdek zelf de voordelen van de iTrailer en laat ons u helpen om uw boottrailerervaring naar nieuwe hoogten te tillen.

Advies op maat

Bij het kiezen van de juiste trailer voor uw behoeften, komen er vaak verschillende overwegingen om de hoek kijken. Is een geremde of ongeremde trailer de beste optie voor uw boot? En moet deze kantelbaar zijn of niet? Deze beslissingen kunnen soms overweldigend lijken, maar maak u geen zorgen – wij staan voor u klaar om u te begeleiden naar de perfecte keuze.

Hulp met kiezen

Met onze expertise en ervaring in de trailerindustrie begrijpen we de complexiteit van de trailermarkt. We luisteren naar uw specifieke wensen en eisen en bieden deskundig advies om u te helpen de juiste beslissing te nemen. Of u nu op zoek bent naar een geremde trailer voor extra stabiliteit en veiligheid, of een ongeremde trailer voor meer flexibiliteit, wij zijn er om u te begeleiden naar de beste oplossing voor uw situatie.

De juiste keuzes

Laat ons u helpen om de stress en twijfel weg te nemen bij het kiezen van de juiste trailer. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij het nemen van deze belangrijke beslissing. Uw tevredenheid en gemoedsrust staan bij ons altijd voorop.

Openingstijden

Van maandag tot vrijdag:
09:00 – 18:00

Zaterdag:
09:00 – 17:00