Koedijkerstraat 33

1823 CR Alkmaar

072 512 70 87

Voor persoonlijk advies

Di - Za: 9:00u - 18:00u

Bezoek óók op afspraak

Krachtig, stil en vertrouwd

DE gouden standaard is zilverkleurig

Temming Watersport is officieel dealer van Honda Marine. Dat betekent dat wij u kunnen voorzien van de beste service en het beste advies maar ook dat wij voor u de scherpste prijzen kunnen samenstellen.

Standaard worden onze Honda motoren met 3 jaar garantie geleverd. Blijft u bij ons in onderhoud? Dan verlengen wij deze garantie naar 5 jaar!

Ons Assortiment Honda buitenboordmotoren

Hieronder vindt u ons volledig assortiment Honda motoren.

Knap en strak met v6-kracht

Honda 250pk buitenboordmotor

De BF250 is een product van de pioniers in 4-takttechnologie. Dit is het resultaat van 50 jaar onderzoek en ontwikkeling, waarbij nieuwe maatstaven zijn behaald in de 250-pk-klasse. Maak kennis met Honda’s wilde kant.

Honda in het kort

Als de grootste motorenfabrikant ter wereld voelt Honda zich verantwoordelijk voor onze wereld. Zij maken 4-taktmotoren met een lage uitstoot van schadelijke stoffen, die brandstof op een schone manier verbruiken dankzij een slimme verbrandingsmethode en slimme technieken. En de fabrieken waar ze gemaakt worden zijn ook zo gebouwd dat ze zo weinig mogelijk impact hebben op het milieu.

Glimmend zilver

Unieke innovaties gecombineerd met strakke, elegante ontwerpen en een geweldige zilverkleurige afwerking.

Een krachtig viertal

Vanaf het begin af aan levert Honda uitsluitend 4-takt motoren. De koploper als het gaat om kwaliteit, kracht en veiligheid.

Dé manier van winnen

Honda bewijst zich keer op keer. Innovatie staat voorop en dat is waarom wij al jaren overtuigd zijn.

Een waterdichte garantie

Wij durven te zeggen dat Honda de beste motor is voor u. Daarom krijgt u van ons geen 2 maar 5 jaar garantie op uw aankoop*

Openingstijden

Van maandag tot vrijdag:
09:00 – 18:00

Zaterdag:
09:00 – 17:00