Koedijkerstraat 33

1823 CR Alkmaar

072 512 70 87

Voor persoonlijk advies

Di - Vr: 9:00- 18:00 uur
Za: 09:00 - 17:00 uur

Krachtig, stil en vertrouwd

DE gouden standaard is zilverkleurig

Temming Watersport, uw officiële Honda Marine dealer, staat garant voor de beste service en het meest deskundige advies. Als uw vertrouwde partner in watersport streven wij ernaar om niet alleen hoogwaardige producten te leveren, maar ook om u de scherpste prijzen aan te bieden.

Onze Honda motoren worden standaard geleverd met een indrukwekkende garantieperiode van 3 jaar. Maar hier eindigt het niet. Kiest u ervoor om uw motor bij Temming Watersport in onderhoud te houden, dan verlengen wij deze garantie zelfs naar maar liefst 5 jaar! Zo kunt u met volledig vertrouwen het water op gaan, wetende dat uw investering wordt beschermd en dat onze ervaren monteurs ervoor zorgen dat uw motor in topconditie blijft.

Bij Temming Watersport streven we ernaar om uw watersportervaring naar nieuwe hoogten te brengen, niet alleen door hoogwaardige producten aan te bieden, maar ook door u de beste service en gemoedsrust te bieden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de voordelen van kiezen voor Temming Watersport als uw Honda Marine dealer.

Ons Assortiment Honda buitenboordmotoren

Knap en strak met v6-kracht

Honda 250pk buitenboordmotor

De BF250 is een product van de pioniers in 4-takttechnologie. Dit is het resultaat van 50 jaar onderzoek en ontwikkeling, waarbij nieuwe maatstaven zijn behaald in de 250-pk-klasse. Maak kennis met Honda’s wilde kant.

Honda in het kort

Als de grootste motorenfabrikant ter wereld voelt Honda zich verantwoordelijk voor onze wereld. Zij maken 4-taktmotoren met een lage uitstoot van schadelijke stoffen, die brandstof op een schone manier verbruiken dankzij een slimme verbrandingsmethode en slimme technieken. En de fabrieken waar ze gemaakt worden zijn ook zo gebouwd dat ze zo weinig mogelijk impact hebben op het milieu.

Glimmend zilver

Unieke innovaties gecombineerd met strakke, elegante ontwerpen en een geweldige zilverkleurige afwerking.

Een krachtig viertal

Vanaf het begin af aan levert Honda uitsluitend 4-takt motoren. De koploper als het gaat om kwaliteit, kracht en veiligheid.

Dé manier van winnen

Honda bewijst zich keer op keer. Innovatie staat voorop en dat is waarom wij al jaren overtuigd zijn.

Een waterdichte garantie

Wij durven te zeggen dat Honda de beste motor is voor u. Daarom krijgt u van ons geen 2 maar 5 jaar garantie op uw aankoop*

Openingstijden

Van maandag tot vrijdag:
09:00 – 18:00

Zaterdag:
09:00 – 17:00