Koedijkerstraat 33

1823 CR Alkmaar

072 512 70 87

Voor persoonlijk advies

Di - Vr: 9:00- 18:00 uur
Za: 09:00 - 17:00 uur

Wel de lusten, niet de kwasten

Volop genieten zonder zorgen

Niets overtreft het gevoel van met een gerust hart het water op te gaan, en dat is precies wat wij voor u mogelijk maken. Onze ervaren monteurs staan garant voor zorgeloos vaarplezier tijdens uw tocht. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een grondige onderhoudsbeurt aan uw buitenboordmotor of boot, en dat tegen een zeer scherpe prijs. Bovendien staan wij paraat voor eventuele in- of ombouwprojecten, waarbij we u met plezier van dienst zijn. Vertrouw op onze expertise en geniet volop van elke vaarervaring, wetende dat uw boot in topconditie is dankzij ons vakkundig onderhoud en professionele service. Ontdek een nieuwe dimensie van onbezorgd watersportplezier met onze betrouwbare dienstverlening.

Wij zorgen dat uw boot & motor
in topconditie blijven

Met meer dan 15 jaar ervaring, is alle kennis in huis...

Bij Temming Watersport putten we uit maar liefst 15 jaar aan expertise, waardoor we alle benodigde kennis in huis hebben om uw boot en motor in optimale conditie te houden. Met behulp van de nieuwste technologieën hebben we zelfs de mogelijkheid om uw buitenboordmotor uit te lezen, waardoor we snel eventuele mankementen kunnen identificeren.

Onze prijzen zijn allemaal exclusief materiaalkosten. Meerwerk en materiaal worden specifiek gefactureerd, en mochten de kosten onverhoopt wat hoger uitvallen dan vooraf ingeschat, kunt u op ons rekenen. We nemen altijd eerst contact met u op om de situatie te bespreken, zodat u volledig op de hoogte bent en geen verrassingen tegenkomt.

Bij Temming Watersport streven we ernaar om niet alleen uw boot en motor in topconditie te houden, maar ook om u als klant een heldere en betrouwbare service te bieden. Vertrouw op onze ervaring en moderne technologieën voor een zorgeloze en transparante ervaring met betrekking tot het onderhoud van uw watersportuitrusting

Onderhoud boot
Buitenboordmotor onderhoud
IMG_4557
IMG_4601

Waar kunnen wij u mee van dienst zijN?

Natuurlijk voeren wij niet alleen onderhoud uit, maar ook reparaties en in- of ombouwwerkzaamheden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, of breng een bezoek aan onze winkel in Alkmaar. Bij al onze werkzaamheden maken wij uitsluitend gebruik van originele onderdelen, zodat u verzekerd bent van kwaliteit en duurzaamheid. Vertrouw op Temming Watersport voor professionele dienstverlening en een betrouwbare aanpak voor al uw boot- en motorgerelateerde behoeften.

Onderhoud tijdens de winterstalling?

Bij Temmig Watersport zeggen wij altijd “Wel de lusten, niet de kwasten”. Wilt u ieder jaar zonder zorgen direct kunnen genieten van de watersport?

Wij bieden u de mogelijkheid om tijdens de winterstalling uw motor te voorzien van een onderhoudsbeurt of uw boot volledig schoon te maken zodat u het nieuwe vaarseizoen fris kunt beginnen.

Natuurlijk is de winter ook dé perfecte tijd om uw boot te voorzien van fraaie upgrades zoals een radio, claxon, of andere leuke extra’s. Ook dit kunnen wij voor u realiseren tegen scherpe combiprijzen.

Openingstijden

Van maandag tot vrijdag:
09:00 – 18:00

Zaterdag:
09:00 – 17:00