Koedijkerstraat 33

1823 CR Alkmaar

072 512 70 87

Voor persoonlijk advies

Di - Vr: 9:00- 18:00 uur
Za: 09:00 - 17:00 uur

Hemelvaartsdag geopend van
11:00 - 16:00u

MAAK KENNIS MET Oud huijzer.

Ambachtelijk kwaliteitsproduct

Ambachtelijke Kwaliteit: Handgebouwde Oud Huijzer Sloepen en Tenders

Ontdek de ongeëvenaarde vakmanschap van Oud Huijzer, waar elke sloep en tender met de hand wordt gebouwd volgens de traditionele hand lay-up methode. Onze toewijding aan kwaliteit begint met de keuze van de beste grondstoffen die momenteel beschikbaar zijn.

De kussensets en cabrioletkappen worden vervaardigd uit hoogwaardige, slijtvaste en waterbestendige Sunbrella-stoffen, terwijl het polyether in de kussens een zeer hoog soortelijk gewicht heeft voor langdurig comfort. Al onze kabelaringen worden met zorg gefabriceerd door Touwfabriek Langman uit Nijkerk, met gebruik van de beste materialen sinds 1638.

Bij Oud Huijzer worden alle modellen intern ontwikkeld en grondig getest, wat garant staat voor de geweldige kwaliteit waar we bekend om staan. Ervaar het verschil met Oud Huijzer – waar vakmanschap en innovatie samenkomen voor een onvergetelijke vaarervaring.

Impressie van Oud Huijzer

Zet uw koers met één van de plezierboten uit de vloot van Oud Huijzer

Ontdek Oud Huijzer sloepen

Elegant, stoer en moderne technieken.

Oud Huijzer is gemaakt met liefde voor het oude ambacht in combinatie met kennis van de modernste technieken en materialen. Alle modellen zijn verkrijgbaar in diverse RAL-kleuren, tevens heeft u de keuze uit verschillende kleuren kussens. Met al deze keuzes heeft u straks uw eigen unieke sloep.

Ons assortiment Oud Huijzer sloepen

272-700x456

Oud Huijzer 471 Tender

De Oud Huijzer 471 is modern vormgegeven met hoge zijkanten, wat ervoor zorgt dat u in deze mooie sloep heel comfortabel op het water kunt vertoeven. Geniet van de ruimte en uitstraling van deze compacte tender.                                                                               

Oud Huijzer 505

Oud Huijzer 505

De Oud Huijzer 505 is de jongste telg in de Oud Huijzer familie en geintroduceerd in het voorjaar van 2020. De vaareigenschappen zijn werkelijk subliem te noemen. Door zijn breedte ervaart u de ruimte en stabiliteit die normaal gesproken alleen gebruikelijk zijn bij boten van ver boven de 6 meter.

Oud Huijzer 575 Luxury

De Oud Huijzer 575 Luxury is toch wel een echte topper van het bekende merk Oud Huijzer. De indeling van de sloep zorgt voor veel zitruimte. Achterin heeft u de beschikking over een ruime achterbank en voor een gezellige rondzit.                                                                             

oud huijzer 578 tender

Oud Huijzer 578 Tender

De Oud Huijzer 578 is het modelzusje van de Oud Huijzer 580. De indeling van de tender zorgt voor veel zitruimte. De vaareigenschappen zijn werkelijk uniek te noemen, dit komt mede door de breedte van 2,25 meter.                                    

Oud Huijzer 580 Tender

Met de Oud Huijzer 580 Tender heeft u echt een alles-kunner. U kunt ermee toeren, rustig genieten met familie en vrienden, maar wilt u een rondje waterskiën, dan behoort dit met een zwaardere motorisering, ook tot de mogelijkheden.                                            

Oud Huijzer 600 Tender

Oud Huijzer 600 Tender

De Oud Huijzer 600  heeft een prachtig met teakhout ingelegd verlengd zwemplateau.
Ook bij de Oud Huijzer 600 wordt de motor in de bun geplaatst waardoor deze niet zichtbaar is en het motor-geluid gereduceerd wordt.

Oud Huijzer 616 Tender

Oud Huijzer 616 Tender

De Oud Huijzer 616 is de jongste in de familie. Deze prachtige tender heeft een sportieve uitstraling. De boot heeft veel ruimte en mobiliteit om lekker te gaan varen. Deze boot heeft een zeer ruime kuip en door het ontwerp van het onderwaterschip beschikt deze boot over fantastische vaareigenschappen.

Oud Huijzer 700 Tender

Deze Oud Huijzer 700 Tender biedt u echt veel binnen-ruimte, comfort en veiligheid door de hoge gangboorden en in de kuip is het heerlijk vertoeven. De buiten-boordmotor wordt in de bun geplaatst, zodat u deze niet ziet en ook bijna niet hoort.                                                                         

Oud Huijzer 740 Tender

De Oudhuijzer 740 Tender is het nieuwste model en kenmerkt zich door zijn uitstekende vaareigenschappen. Bij langzaam varen is deze boot extreem koersvast, bij hogere snelheden zijn de vaareigenschappen werkelijk fenomenaal te noemen, deze performance is bij ons weten nog niet eerder vertoond in dit segment.

Nieuw in ons assortiment:
De Oud Huijzer 616

Sportief, ruim en modern.

De Oud Huijzer 616 is de jongste in de familie. Deze prachtige tender heeft een sportieve uitstraling. De boot heeft veel ruimte en mobiliteit om lekker te gaan varen. Deze boot heeft een zeer ruime kuip en door het ontwerp van het onderwaterschip beschikt deze boot over fantastische vaareigenschappen.

Standaard uitrusting:

– Sunbrella plus zit- en rugkussenset

– Kabelaring

– RVS kikkers

– Complete besturing

– Afsluitbare opbergvakken

– Zelflozend

Oud Huijzer 616 tender

Nu bij ons verkrijgbaar

Vanaf:
€ 21.995,-

Openingstijden

Van maandag tot vrijdag:
09:00 – 18:00

Zaterdag:
09:00 – 17:00