Koedijkerstraat 33

1823 CR Alkmaar

072 512 70 87

Voor persoonlijk advies

Di - Vr: 9:00- 18:00 uur
Za: 09:00 - 17:00 uur

Sloepen en Tenders in alle soorten en maten

Comfortabel, kwalitatief en onderhoudsvrij

Bij Temming Watersport bieden wij een uitgebreid assortiment aan sloepen en tenders, zodat er altijd een vaartuig is dat perfect aansluit op uw wensen en behoeften. Met meer dan 15 jaar ervaring in de watersportsector staan wij garant voor deskundig advies en begeleiding bij het vinden van de ideale sloep.

Of u nu op zoek bent naar een compacte tender voor avontuurlijke tochten of een ruime sloep voor ontspannen vaartochten met vrienden en familie, ons diverse assortiment biedt voor elk wat wils. Wij begrijpen dat elke watersporter unieke voorkeuren heeft, en daarom nemen wij de tijd om uw specifieke behoeften te begrijpen en u te voorzien van gepersonaliseerd advies.

Onze deskundige medewerkers delen graag hun uitgebreide kennis en passie voor watersport met u, en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bij Temming Watersport gaat het niet alleen om het aanbieden van sloepen en tenders, maar ook om het creëren van een persoonlijke en zorgeloze ervaring voor elke klant. Vertrouw op ons vakmanschap en servicegerichtheid voor het vinden van de perfecte sloep die aan al uw verwachtingen voldoet.

Ons assortiment Sloepen en Tenders

Zet uw koers met één van de plezierboten uit de vloot Temming Watersport

Oudhuijzer 616 Tender

Oud Huijzer

De Oud Huijzer sloepen en tenders worden geheel met de handgebouwd. De kussensets en cabrioletkappen worden vervaardigd van hoogwaardige, slijtvaste en waterbestendige Sunbrella-stoffen, terwijl het polyether in de kussens een zeer hoog soortelijk gewicht heeft.

Topcraft

Topcraft

De ontwikkeling van de nieuwe modellen doet Topcraft geheel zelf. De kwaliteit wordt constant gecontroleerd zodat u uw boot vele tientallen jaren zonder problemen kunt gebruiken. Topcraft staat bekend om zijn hoogwaardige afwerking, innovatieve ruime indelingen en dat tegen aantrekkelijke prijzen.

20200725_145317

Waeghals

Eigentijds, speels met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Italiaans design op z'n Alkmaars. Een Waeghals is bij uitstek geschikt voor de Nederlandse wateren. Compact, en voorzien van alle gemakken.. Compleet afgemonteerd met Ultraflex stuur en schakelsysteem.

Lago Amore 595 tender

Lago amore

Met een aantal lengtematen en verschillende indelingen vormt Lago Amore een serie waarmee iedere sloepvaarder de boot die het best past kan vinden. De importlijn heeft in plaats van één model te vergroten of verkleinen, alle modellen een eigen identiteit gegeven.

Openingstijden

Van maandag tot vrijdag:
09:00 – 18:00

Zaterdag:
09:00 – 17:00