Maak kennis met temming watersport

watersport in hart en nieren

Temming Watersport is dé watersportspecialist als het aankomt op plezier, veiligheid, persoonlijke service en kwaliteit. Wij maken graag kennis met u.

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong familiebedrijf met een enthousiast en gemotiveerd team.

De specialist op het gebied van sloepen tot 7 meter. Wij zijn een jong familiebedrijf met een enthousiast en gemotiveerd team. Bij ons staat naast kwaliteit, service nog hoog in het vaandel. Ons doel is er voor te zorgen dat uw wensen overeenkomen met de boot van uw keuze. Zowel voor advies als voor maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Ons enthousiaste team staat altijd voor u klaar. Ook op het gebied van reparaties, onderhoud, stalling bent u bij ons aan het juiste adres. Als erkend Honda dealer hebben wij alle benodigde kennis in huis. U bent van harte welkom! De koffie staat klaar.

Openingstijden

Van maandag tot vrijdag:
09:00 – 18:00

Zaterdag:
09:00 – 17:00

Graag even uw aandacht

Maatregelen coronavirus

Met de huidige situatie rondom het coronavirus zijn we genoodzaakt onze verantwoordelijkheid te nemen en willen we u graag informeren over de volgende richtlijnen bij een bezoek aan onze winkel.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en informeren u graag over onze extra maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.