Koedijkerstraat 33

1823 CR Alkmaar

072 512 70 87

Voor persoonlijk advies

Di - Vr: 9:00- 18:00 uur
Za: 09:00 - 17:00 uur

Maak kennis met temming watersport

Watersport in hart en nieren

Temming Watersport is dé watersportspecialist als het aankomt op plezier, veiligheid, persoonlijke service en kwaliteit. Wij maken graag kennis met u.

Wie zijn wij?

Welkom bij dé specialist op het gebied van sloepen en tenders tot 8 meter – Temming Watersport! Als jong familiebedrijf omarmen we met trots onze enthousiaste en gemotiveerde teamspirit. Bij ons gaan kwaliteit en service hand in hand, en streven we ernaar uw watersportervaring tot in de puntjes te verzorgen.

Bij Temming Watersport staat uw tevredenheid centraal. Ons doel is ervoor te zorgen dat uw wensen perfect aansluiten bij de boot van uw keuze. Of het nu gaat om deskundig advies of op maat gemaakte oplossingen, ons toegewijde team staat klaar om u te begeleiden.

Wij bieden niet alleen een ruime keuze aan sloepen en tenders tot 8 meter, maar zijn tevens uw vertrouwde partner voor reparaties, onderhoud en stalling. Als erkend Honda dealer beschikken wij over alle benodigde kennis om uw ervaring met watersport te optimaliseren.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die uw passie voor watersport deelt? Kom dan langs in onze winkel in Alkmaar, waar de koffie altijd voor u klaarstaat. Temming Watersport verwelkomt u graag voor een persoonlijke kennismaking en om uw wensen om te zetten in een onvergetelijke watersportervaring.

Openingstijden

Van maandag tot vrijdag:
09:00 – 18:00

Zaterdag:
09:00 – 17:00